Továbbképzéseink

Perinatális szaktanácsadó

A képzés célja a már diplomával rendelkező, a születés körül tevékenykedő, valamint a felnövekvő generáció oktatásában és nevelésében részt vevő szakemberek számára igényes, magas szintű, tudományosan megalapozott perinatális képzést nyújtani. A képzést az ELTE PPK Affektív Pszichológiai Intézeti Központ és a Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társaság gondozza.

A képzésről bővebben

Szuggesztiók Alkalmazása a Szomatikus Orvoslásban Képzés

A Magyar Hipnózis Egyesület és a Semmelweis Egyetem Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika közös szervezésében.

Szakorvos és szakpszichológus képzésen, szakdolgozók számára is akkreditált pontszerző továbbképzés!

A szomatikus gyógyításban dolgozó szakemberek, pl. orvosok, pszichológusok, nővérek, ápolók, gyógytornászok, szülésznők, dietetikusok, védőnők, mentálhigiénikusok és ezen területek hallgatói számára.

A képzés főbb témakörei

A képzés jellege: A foglalkozások előadásokra, gyakorlatokra, demonstrációkra építenek, amelyeket több, e módszereket alkalmazó orvos illetve pszichológus tart. Rendszeres vendégelőadóként szerepelnek olyan kollégák, akik a mindennapi gyógyító munkájukban alkalmazzák ezt a kommunikációs stílust illetve szuggesztiós technika-sort. Számonkérés: 1 eset részletes (vagy 3 eset rövidebb) bemutatása, a szuggesztív elemek és a hagyományos kezelési mód követésével és hatásvizsgálatával, majd Szóbeli vizsga.

Időpontok: A foglalkozások megközelítőleg két hetente vannak szeptember végétől decemberig, péntekenként (14-18 óráig), és szombatonként (10-14-ig), összesen 70 órában.

Jelentkezés: Az alábbi emailen megadva a jelentkező (1) nevét, (2) végzettségét, szakterületét, (3) postacímét, (4) email-címét, (5) telefonszámát. Kérjük azt is egyértelműen jelezze, hogy egyelőre csak tájékoztatást kér, vagy jelentkezése már végleges.

További információk: Dr. Varga Katalin, vkata@vnet.hu, esetleg 06 30 / 4295561

Bővebben: SASOK

tovabbkepzeseink.txt · Utolsó módosítás: 2011/02/06 19:32 szerkesztette: nzoli